ISTORIC

since1990
ISTORIC
Î

nființată în anul 2003, Bronic Security este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa serviciilor de pază şi securitate. Bronic Security se angajează față de clienţii săi în oferirea celor mai bune servicii de securitate, pază, investigaţii, monitorizare şi intervenţie rapidă, pentru ca aceştia să-şi poată desfăşura activitatea în deplină siguranţă.

Compania noastră este una dintre cele mai importante şi experimentate firme de securitate din România, impunându-se în Bucureşti şi în alte mari oraşe din ţară printr-o gamă largă de servicii în domeniu.

Structura portofoliului Bronic Security cunoaşte o paletă largă de servicii atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice. Folosim tehnologie de ultimă oră şi angajaţi special selectaţi, pregătiţi şi antrenaţi cu scopul de a asigura securitatea căminului şi a companiei dumneavoastră.

Înmatriculată la Of. Registrului Comerţului al Municipiului Bucureşti, sub nr. J40/3123/03.03.2003, Certificat de înregistrare fiscală RO 15255258, IBAN RO87RNCB0074029219000001, deschis la Banca Comercială Română – Sector 3, reprezentată legal prin domnul BROTAC ŞTEFAN – ASOCIAT UNIC, este o societate cu răspundere limitată.

Bronic Security a reuşit să pună în aplicare strategii de dezvoltare şi de implementare a serviciilor de pază şi securitate destinate populaţiei, în special datorită consiliului director care posedă o vastă experiență managerială. Unul dintre argumentele care stau la baza implicării grupului Bronic în susţinerea industriei serviciilor de pază şi securitate este calitatea de membru fondator al ” PATRONATULUI SOCIETĂŢILOR DE SECURITATE”.

Bronic Security dispune de tehnologie de ultimă generaţie şi este acreditată din punct de vedere legal de către toate instituţiile şi normele în vigoare. Vă asigurăm, astfel, condiţii ideale pentru desfăşurarea activităţilor zilnice într-un mediu sigur şi protejat 24 de ore din 24.